FOTOGRAFIJA & MEDIJSKA PRODUKCIJA

Fotografija je v današnjem času in za naše aktivnosti zelo  pomembna dejavnost. Pri našem delu je zelo pomembno, da dokumentiramo vse aktivnosti prostovoljskih akcij, priprave, športne dneve, ekskurzije, popoldanske aktivnosti v prostem času, obdarovanje otrok in odraslih, razdeljevanje doniranih materialov in finančnih sredstev. Poleg tega širimo pozitivno sporočilo in zmanjšujemo predsodke z objavo realnih podob iz Gambije. Navsezadnje pa s fotografijami in video posnetki prikazujemo lepote in čare najmanjše države na afriški celini.

Pri tem potrebujemo pomoč, zato nudimo priložnost za prostovoljno delo poznavalcem fotografije in medijske produkcije. Profesionalno znanje ni pogoj. Sprejemamo tudi osebe. ki jim fotografija predstavlja hobi in študente, ki se šele spoznavajo s svetom in tehniko fotografije ter medijske produkcije.

Sklad RS študijske obiske v Gambijo, pod določenimi pogoji, podpira s sofinanciranjem. Vsako leto namenijo cca 200.000€ za študijske obiske dijakov in študentov v tujino. To je vsekakor v veliko pomoč, saj študentje v praksi pridobijo cca 800€ za en mesec študijskega obiska.

Želimo, da bi se na projekt prijavile osebe, ki bi z izkušnjami, ki ji bo pridobijo, lahko koristno uporabile pri svojem študiju ali nadaljni karieri.

študent fotografije

Foto: Sara Tavčar