OBDAROVANJE V DECEMBRU

Kot vsako leto, smo tudi letos prejeli že ogromno dodatnih finančnih donacij za vaše družine v Gambiji. Veliko vas je tudi pisalo glede obdarovanja vaših varovancev in varovank v mesecu decembru. V sporočilih, ki nam jih pišete, vas predvsem zanima kaj družine in otroci najbolj potrebujejo ter koliko je priporočljivo prispevati.

Glede na razmere v katerih živijo družine, najbolj potrebujejo osnovne stvari, kot so: hrana, oblačila in obutev. Prispevate lahko poljubni znesek – po svojih zmožnostih. Vsak euro jim pride prav. Družine bodo vsakega dodatnega prispevka zelo vesele, čeprav večina praznikov ne praznuje.

Svojo dodatno pomoč lahko nakažete skupaj z decembrskim botrstvom do 18.12.2018 ter nam pošljete kratko sporočilo čemu namenjate dodatno pomoč.

V kolikor bomo vsa nakazila za botrstvo, šolnine in dodatno pomoč prejeli pravočasno, bodo družine prejele denar še pred prazniki. V primeru zamud, pa bodo denar prejele v začetku januarja.

V vsakem primeru bodo imele družine dodaten razlog za veselje!

Za dodatna vprašanja nam pišite na info@zaotrokesveta.com

V letu 2019 vam želimo, da vi ali vaši otroci nikoli ne bi občutili lakote, da boste imeli še naprej dovolj priložnosti za izobraževanje, vedno na voljo obutev in oblačila, dostop do pitne vode in elektrike, streho nad glavo, vam ne bo potrebno obiskati zdravnika in boste praznike preživeli v objemu svojih najdražjih.

Srečno 2019!  

 

božič afrika