POLETNI TABOR 2015

Poletni tabor 2014

Mednarodni poletni tabor v Gambiji bo potekal predvidoma od 01.07. do 31.07. 2015. Program bo potekal po učnem načrtu poletnega tabora 2014, ki je bil pripravljen s strani specialnih pedagoginj, Manje Lamovšek in Emine Begič ter koordinatorja prostovoljcev, Amirja Crnojevića, zelo uspešno izveden skupaj z vsemi udeleženci poletnega tabora 2014.

Poletni tabor je namenjen vsem otrokom do starosti 12 let, ki se na poletni tabor pravočasno prijavijo. Omogočiti jim želimo, da na našem mednarodnem taboru v ustvarjalnem vzdušju vodenih aktivnosti v majhnih skupinah sproščeno preko igre pridobijo znanje, ki ga bodo še kako potrebovali za življenje in nadaljnje šolanje, premagajo strah in nadgradijo komunikacijo v angleškem jeziku, likovno ustvarjajo, se glasbeno izobražujejo in športno udejstvujejo.

Strokovna izobrazba ni pogoj. Na tabore vabimo VSE, ki si želijo otrokom podati znanje in se hkrati tudi nekaj naučiti. Želimo si, da bi se nam pridružili tudi tisti, ki bi lahko poučevali glasbeno vzgojo, likovno umetnost, angleščino, jezikovne tečaje za najmlajše (francoščina, nemščina, italijanščina …), itd.

Vse stroške potovanja in nastanitve si krijete sami. V kolikor izpolnjujete pogoje, pa si lahko za študijski obisk pridobite sredstva iz naslova javnega razpisa Republike Slovenije. Več informacij o razpisu za študijski obisk tujine boste našli s klikom TUKAJ. V preteklosti so prijavljeni študenti prejeli sredstva za študijski obisk Gambije.

Za izvedbo podeljevanja brezplačnih šolskih malic vsem otrokom, ki se bodo udeležili poletnega tabora, potrebujemo pomoč donatorjev in prostovoljcev. V kolikor ne bomo zbrali dovolj sredstev, šolskih malic otrokom ne bomo mogli omogočiti.

Za vprašanja nam pišite na ursa@zaotrokesveta.com.