POSVET S PROSTOVOLJCI

Če vas zanima potovanje in prostovoljno delo v zahodni Afriki in imate še en kup vprašanja in strahov, vas vabimo, da nas kontaktirate in tako pridete do informacij TAKOJ. Naše pridne prostovoljke in prostovoljci prihajajo iz različnih krajev po Sloveniji in so z vami pripravljeni deliti informacije iz prve roke. Vsi so se programa Potuj kot Prostovoljec v Gambjio že udeležili in vam bodo lahko odgovorili na vsa vprašanja glede potovanja, nakupa letalskih vozovnic, urejanja vizuma, cepljenj in antimalarikov, pridobivanja sredstev za študijsko potovanje, kako poteka delo v Gambiji, kakšne so možnosti izletov, koliko denarja potrebujete, itd.

Če ste iz krajev, ki so našteti spodaj ali njihove okolice, nam pošljite elektronsko sporočilo na e-mail naslov ursa@zaotrokesveta.com in posredovali vam bomo kontakte.

Pokrivamo:
Ljubljano
Domžale, Kamnik
Medvode
Novo mesto
Idrija
Radovljica
Brežice
Maribor
Murska Sobota, Lendava
Izola, Koper, Portorož
Ravne na Koroškem
Nova Gorica

Lahko nam pomagate tudi z organizacijo POTOPISNEGA PREDAVANJA v vašem kraju! Ljudem omogočamo tako delo, kot tudi spoznavanje države in načina življenja. Če bi želeli, da to predstavimo širšemu krogu ljudi, nam pišite na ursa@zaotrokesveta.com.

afrika prostovoljstvo