BREZPLAČNA PREDSTAVITEV

V JUNIJU SE UDELEŽITE BREZPLAČNE PREDSTAVITVE PROGRAMA POTUJ KOT PROSTOVOLJEC V GAMBIJO
Zaradi velikega povpraševanja bomo v Ljubljani ponovno organizirali BREZPLAČNO predstavitev za prostovoljce, ki bi se radi udeležili prostovoljnega dela v zahodni Afriki oziroma študijskega obiska.

Na brezplačno srečanje vabimo vse tiste, ki se še niste prijavili vendar vas tako potovanje zanima in imate za nas še nekaj vprašanj glede samega potovanja, študijskih sredstev, prostovoljnega dela, itd.

Predstavitev bodo vodile Monika Radič, Julija Kokalj in Greta Tomšič, ki imajo osebne izkušnje s prostovoljnim delom v Gambiji in tako lahko dobite informacije iz prve roke, ki pa naj seveda nikoli ne služijo kot celostna predstavitev države in kulture kamor odhajate, saj bo vsaka izkušnja zagotovo svojevrstna in drugačna!

Za BREZPLAČNO informativno predstavitev se je NUJNO potrebno prijaviti na e-mail naslov info@zaotrokesveta.com najkasneje do 1.6.2016 oziroma do zasedbe prostih mest!

Predstavitev programa Potuj kot Prostovoljec v Gambijo bo 4.6.2016 ob 13.00 uri v prostorih Četrtne skupnosti Posavje na Bratovševi ploščadi 30 v Ljubljani (sejna soba, spodnji prostori)

POHITITE! PROSTA MESTA SO OMEJENA!

podari dlan