PRIPRAVE NA POLETNI TABOR V POLNEM TEKU!

PRIPRAVE NA POLETNI TABOR V GAMBIJI
Ekipa ambicioznih, mladih, kreativnih in energičnih prostovoljcev se intenzivno pripravlja na poletni tabor v Gambiji, ki bo potekal od 15.07.2014 naprej! Poleg obveznih usposabljanj, ki bodo potekala v junija, smo se odločili ustanoviti delovno skupino, ki bo pripomogla k boljšemu rezultatu na licu mesta!

Usposabljanja so obvezni element v pripravah! Vsak prostovoljec se mora intenzivno udeležiti usposabljanj, ki potekajo preko Zavoda Voluntariat za mednarodno prostovoljno delo. Usposabljanje vodijo strokovnjaki in izkušeni sodelavci, ki že vrtsto let delujejo v mednarodnem okolju.

Pomembno pa je tudi, da se vsak sam pripravi, informira, raziskuje in se v kolikor ima vprašanja, obrne na ekipo Društva Za Otroke Sveta – Kids are the world in prostovoljce že PRED ODHODOM v Gambijo!

V naši organizaciji boste deležni stalnega informiranja, učenja, svetovanja, nadzora in pomoči. Ne samo, da boste pridobili nove izkušnje s prostovoljnim delom, ampak boste/bomo vplivali tudi na vašo osebno rast, pozitivno razmišljanje, osebne dosežke, itd.

V kolikor si želite pridružiti ekipi na POLETNIH TABORIH, pišite na amir@zaotrokesveta.com!

Priprave