Programi prostovoljskega dela za leto 2020

Se zanimate za prostovoljsko delo v letu 2020?
Novi programi so že na voljo, prijave pa so že odprte!

V letu 2020 bo večina prostovoljnih del potekala na področju izobraževanja in sicer v novem karierno-izobraževalnem centru, ki se nahaja v manjši vasici Brufut. Popoldanske delavnice za otroke, individualna učna pomoč in delo v vrtcu so primerni za vse, ki radi delate z otroki. Center pa bo z naslednjim letom ponudil tudi različne tečaje za mladostnike in odrasle, pri izvedbi katerih lahko pomagate tudi vi! Če imate znanje s področja računalništva, fotografije,medijske produkcije ali krojaštva, vas vabimo da svoje znanje delite med vedoželjne obiskovalce centra. Programi so zasnovani tako, da se nam lahko pridružite skoraj čez celo leto, razen v obdobju Ramazana in v času poletnih taborov, ki ostajajo stalnica in so primerni za vse, ki obožujete delo v skupini.

Prostovoljno delo nudimo tudi na področju medicine za vse, ki imate dokončano izobrazbo in nekaj delovnih izkušenj.

Programi so primerni za ‘solo’ potnike, zaposlene, upokojence in seveda družine.

Dijakom in študentom nudimo možnost študijskega obiska na področju izobraževanja, fotografije in medijske produkcije, novinarstva, informatike, v laboratoriju in bolnišnici.

Vse programe izvajamo v sodelovanju s tujimi partnerji. Stroški programov zavisijo od dolžine trajanja prostovoljnega dela, tipa nastanitve in samega programa.
Za natančne informacije nam pišite na info@potujkotprostovoljec.si

Prenovljene programe si lahko ogledate TUKAJ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>