PROGRAMI ZA LETO 2020

Se zanimate za potovanje z namenom v letu 2020?
Novi programi so že na voljo, prijave pa so že odprte!

V letu 2020 bo večina prostovoljnih del in študijskih potekala na področju izobraževanja in sicer v novem karierno-izobraževalnem centru, ki se nahaja v manjši vasici Brufut. Popoldanske delavnice za otroke, individualna učna pomoč in delo v vrtcu so primerni za vse, ki radi delate z otroki. Center pa bo od februarja 2020 naprej ponudil tudi različne tečaje za mladostnike in odrasle, pri izvedbi katerih lahko pomagate tudi vi! Če imate znanje s področja računalništva, fotografije,medijske produkcije ali krojaštva, vas vabimo da svoje znanje delite med vedoželjne obiskovalce centra. Programi so zasnovani tako, da se nam lahko pridružite skoraj čez celo leto, razen v obdobju Ramazana. Za vse, ki obožujete delo v skupini pa se nam lahko pridružite v času poletnih taborov, ki ostajajo stalnica.

Prostovoljno delo nudimo tudi na področju medicine za vse, ki imate dokončano izobrazbo in nekaj delovnih izkušenj.
Dijakom in študentom nudimo možnost študijskega obiska na področju izobraževanja, fotografije in medijske produkcije, novinarstva, informatike, v laboratoriju, bolnišnici, itd.

Programi so primerni za ‘solo’ potnike, zaposlene, upokojence in seveda družine.

Vse programe izvajamo v sodelovanju s tujimi partnerji. Stroški programov zavisijo od dolžine trajanja prostovoljnega dela, tipa nastanitve in samega programa.
Za natančne informacije nam pišite na info@potujkotprostovoljec.si

Prenovljene programe si lahko ogledate TUKAJ

Opomba: Kmalu bomo dodali nove programe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *