BREZPLAČNA DELAVNICA ZA VAS!

UDELEŽITE SE BREZPLAČNE DELAVNICE IN SREČANJA PROSTOVOLJCEV – ODPRAVA GAMBIJA 2016
Zaradi velikega povpraševanja bomo 11.4.2016 ob 17.00 uri v Ljubljani (Četrtna Skupnost Posavje, Bratovševa ploščad 30, sejna soba) ponovno organizirali BREZPLAČNO delavnico za prostovoljce, ki se bodo udeležili poletnega tabora/študijskega obiska oziroma programa Potuj Kot Prostovoljec v Gambijo v letu 2016.

Na brezplačno srečanje vabimo vse tiste, ki se še niste prijavili vendar vas tako potovanje zanima in imate za nas še nekaj vprašanj glede samega potovanja, študijskih sredstev, prostovoljnega dela, itd.

Na srečanju boste spoznali tudi prostovoljce, ki imajo osebne izkušnje s prostovoljnim delom v Gambiji in tako lahko dobite informacije iz prve roke, ki pa naj seveda nikoli ne služijo kot celostna predstavitev države in kulture kamor odhajate, saj bo vsaka izkušnja zagotovo svojevrstna in drugačna!

Usposabljanje je obvezno za vse bodoče prostovoljce, ki se boste udeležili programa Potuj Kot Prostovoljec. V okviru poletnega tabora bo potekala delovna skupina, ki se bo skupaj pridno pripravljala na delo v Gambiji.

Za BREZPLAČNO informativno predavanja/srečanje se je NUJNO potrebno prijaviti na e-mail naslov ursa@zaotrokesveta.com najkasneje do 10.4.2016 oziroma do zasedbe prostih mest!

POHITITE! PROSTA MESTA SO OMEJENA!

Poletni tabor 2014

Mednarodni poletni tabor Gambija 2014