DOBILI SMO MOŽNOST PREVOZA LEŽALNIKOV ZA NAŠ VRTEC

Lansko leto oktobra so nas iz vrtca Miškolin, Ljubljana presenetili z donacijo ležalnikov za malčke in nekaj dodatne opreme, ki jo nujno potrebujemo v našem vrtcu v Brufutu.

 
Naše botre so uredile hrambo teh ležalnikov za čas, dokler ne najdemo kontejnerskega prevoza v Gambijo. Sedaj smo dobili priložnost da vso opremo, ki je namenjena za vrtec končno odpošljemo in sicer nam Gambijec, ki pošilja stvari v Gambijo ponuja del prostora na kontejnerju.

 
Stroški prevoza, ki odpadejo na nas (najem kontejnerja, prevoz v luko, takse, carina…) so ocenjeni na 1500 eur. Kontejner se bo nalagal 26.4.2021.

Potrebujemo vašo pomoč.

 

Dragi naši botri, prostovoljci in donatorji! Vemo, da na vas vedno lahko računamo. V vseh letih od začetka našega delovanja, nas pri raznoraznih akcijah namenskega zbiranja denarja še nikoli niste razočarali, ne glede na situacijo v svetu, ki tudi trenutno, ni ravno rožnata.

 
Vsi tisti, ki spremljate našo stran, vendar se za botrstvo ali prostovoljstvo še niste odločili, je to odlična priložnost, da podprete naše aktivnosti z enkratno donacijo brez nadaljnjih obveznosti.

 
Če bi med vsemi našimi sledilci vsak izmed vas nakazal en euro, dva ali pet, bi lahko zelo hitro zbrali dovolj sredstev za prevoz ležalnikov v Gambijo.

Priložnost, da pošljete darilo svojim varovancem 

Z gospodom s katerim si bomo delili kontejner smo se uspeli dogovoriti, da lahko poleg ležanikov dodamo manjša darila za vaše varovance, torej vsak donator/boter lahko doda majhno škatla ali vrečko za svojega varovanca ali varovanko. Juuuhu!
 
Tisti, ki ste že donirali, lahko pripravite manjša darila in nas kontaktirate, da vam sporočimo lokacijo, kjer se bo kontejner nalagal, da predate vaša darila.
 
Tisti, ki lahko podprete našo akcijo, vas vabimo, da nam z enkratno donacijo pomagate, da pripeljemo ležalnike v Gambijo.

Navodila za pripravo paketa 

Paket lahko oddate do petka 23.4.2021 pri naši koordinatorki Mateji Kordiš v Ljubljani ali pa v ponedeljek ob nalaganju kontejnerja v popoldanskih urah direktno ob nakladanju kontejnerja. 

Naslov in telefonsko številko od Mateje dobite, ko nam pošljete e-mail na info@zaotrokesveta.com 

V kolikor bi paket dostavili do kontejnerja, nam tudi pišite, da vam sporočimo točno uro in lokacijo.

Paket ne sme biti prevelik, saj imamo omejen prostor (poskusite se omejiti na 2kg oziroma sporočite koliko želite dati na kontejner, da preverimo če bo šlo). Paket naj bo dobro zavarovan. Poskusite se izogniti paketom v škatlah, saj so ti bolj potratni kar se tiče prostora. Paket mora biti dobro označen z imenom vašega varovanca in pripisom Ursa Faal, da bomo paket takoj prepoznali ko pride v Gambijo.

Popis poslanih stvari nam pošljite na naš elektronski naslov info@zaotrokesveta.com, saj ga bomo potrebovali pri carinjenju.

Zakaj so ležalniki tako zelo pomembni?

 

Otroci našega vrtca, še posebej malčki v »Prenursery« in »Nursery 1« bi lahko na ležalnikih normalno počivali, saj trenutno nimamo primernih ležišč, tako da velikokrat zaspijo kar na klopeh, mizah in stolih. Vaša donacija bi omogočala preko 130 otrokom da se odpočijejo in spijo na ustreznem ležišču.

Nekaj ležalnikov bomo podarili pediatrični kliniki v Gambiji, kjer vedno primanjkuje tako osnovne opreme kot tudi ležišč za male bolnike.

V kolikor lahko s prispevkom za prevoz kontejnerja pomagate tudi vi, vam bomo izredno hvaležni.

Podatki za nakazovanje

DRUŠTVO ZA OTROKE SVETA
KUNAVERJEVA ULICA 9
1000 LJUBLJANA
TRR: SI 56 2900 0005 0687 692
Namen: KONTEJNER
Koda namena: CHAR