NOVOST! DELO V LABORATORIJU!

NOVOSTI!!! MOŽNOST PROSTOVOLJNEGA DELA V LOKALNEM KLINIČNEM LABORATORIJU V ZAHODNI AFRIKI – ODLIČNA PRILOŽNOST ZA ŠTUDENTE!
Mednarodni poletni tabor v Gambiji bo potekal že tretje leto. Program bo potekal po novem učnem načrtu, ki ga bomo skupaj s prostovoljci pripravili na delovni skupini.

Strokovna izobrazba ni pogoj. Na tabor vabimo VSE, ki si želijo otrokom podati znanje in se hkrati tudi nekaj naučiti. Želimo si, da bi se nam pridružili vsi tisti, ki obožujejo delo z otroki.

V času od 4.7.2016 do 29.7.2016 so na voljo tudi 4 PROSTA MESTA za prostovoljno delo v lokalnem laboratoriju. Pogoj je študij te smeri. V primeru novega razpisa za študijski obisk RS, bo to odlična priložnost za pridobivanje finančnih sredstev za potovanje v zahodno Afriko.

KAJ BOSTE PRIDOBILI S POTOVANJEM?
Od prostovoljstva imata korist obe strani. Včasih lahko pridobite celo več kot drugi, saj prihajate iz drugega okolja. Potovati, kot prostovoljec je prvi korak. Po tem je odločitev vaša. Ali boste nadaljevali z dajanjem, ali boste prenehali.

Nekaj namigov:
1. Učenje, prilagajanje, izmenjava znanja
2. Življenje in druženje z lokalnimi prebivalci, sklepanje novih prijateljstev
3. Poskušanje lokalne hrane, izkušnja lokalnih navad
4. Nudenje pomoči drugim in medkulturna izmenjava znanja
5. Višja stopnja družbenega zavedanja in družbene odgovornosti
6. Pridobitev mednarodnih delovnih izkušenj
7. Izboljšanje znanja angleščine in učenje osnovnih fraz v lokalnem jeziku

Si tudi vi želite potovati in pomagati? Katero je vaše področje študija? Kje si želite pridobiti največ mednarodnih izkušenj? Pišite nam, morda potrebujemo prav vas!

prostovoljno delo Afrika