POTUJ V SKUPINI

Ali potovanje v Afriko še vedno ostaja vaša neuresničena želja? Sedaj je pravi čas, da naredite korak naprej in se nam pridružite!

Vse, ki ne želite potovati sami, vabimo, da se pridružite skupini prostovoljcev, ki bodo v Gambiji opravljali prostovoljno delo in raziskovali državo na prav poseben način.

Do sedaj imamo na voljo dva skupinska termina:
– poletni tabor med 01.07. in 31.07.2015
– jesenski termin med 29.09. in 27.10.2015

Če vam “solo” potovanje ne dela težav, nas lahko v Gambiji obiščete kadarkoli od enega tedna do pol leta in več.

Na tovrstnem potovanju imate možnost ponuditi svoje znanje in izkušnje novim generacijam otrok v Afriki ali pa enostavno z njimi preživeti nekaj nepozabnih trenutkov, ki vam bodo za vedno ostali v spominu in srcu. Potovanje je primerno za vsakogar, ki želi na potovanju povsem drugačno izkušnjo, ne samo, da vidi državo kot turist ampak tudi, da na svojem potovanju čas preživi z domačini, z njimi deli svoje znanje in izkušnje ter se pri tem prijetno zabava. Navsezadnje so ljudje in otroci tisti, ki se vam bodo vtisnili najglobje v spomin.

Za manjše skupineje potovanje in prostovoljno delo enkraten način za oblikovanje prijateljstva poleg vseh drugih bogatih izkušenj, ki se dotaknejo skupine in vsakega posameznika. Posamezniki se s skupnimi ali različnimi interesi združijo v  skupine z enakimi cilji, s katerimi se odpravijo na potovanje z namenom.

Potovanje je enostavno tudi odlična priložnost za pridobivanje novih prijateljev in poznanstev med lokalnim prebivalstvom in drugimi prostovoljci iz celega sveta. Ob spoznavanju kulturnih običajev, kulinarike, glasbe, lokalnega jezika so popotniki bogatejši za doživetje, za izkušnje in dodatno znanje, ki jim ga ne more vzeti nihče.

Za dodatna vprašanja in pojasnila, smo vam na voljo na e-naslovu ursa@zaotrokesveta.com

Poletni tabor 2014

Poletni tabor 2014