DELA ZA ŠOLSKO MALICO!!!

Modou Joof prihaja iz vasi Barra. Ima 9 bratov in 1 sestrico. Oče ne skrbi za družino, zato večina otrok ne hodi v šolo. Modou se zelo rad uči, vendar mora zato, da si kupi šolsko malico (kruh in maslo), pred šolo in po šoli hoditi delati v pristanišče, da zasluži kakšen cent. NUJNO potrebuje pomoč botra/e, da bo mama lahko poravnala obveznosti v šoli, nakupila šolske potrebčine, obutev in oblačila. Največkrat se zgodi, da ima družina samo en skromen obrok na dan.

V kolikor se lahko vsak mesec odrečete kavici ali dvema in s tem denarjem pomagate otroku v Gambiji, ne odlašajte! Mesečno botrstvo za otroka v Gambiji je le 17€. Strošek za šolnino, uniformo in učbenike znaša 45€ na leto! Botrstvo je pravi način, da otrokom iz revnih družin zagotovimo stabilno in varno otroštvo, jim nudimo dostop do zdravstvenega varstva in kvalitetnega izobraževanja.

Za več informacij o tem kako poteka botrstvo, koliko denarja prejmejo družine vsak mesec in kako z vašimi prispevki vplivate na življenje otrok iz Gambije, si lahko preberite s klikom TUKAJ.

Če želite svojega varovanca ali varovanko obiskati, preberite rubriko OBIŠČITE VAROVANKO/CA.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu info@zaotrokesveta.com.

botrstvo afrika