NIMATE SREDSTEV ZA POTOVANJE?

NIMATE SREDSTEV ZA POTOVANJE IN PROSTOVOLJNO DELO V AFRIKI?
Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendij je objavil razpis za FINANCIRANJE študijskih obiskov. Vse študente vabimo, da si na linku ►tukaj◄ preberejo razpisne pogoje in se prijavijo na program POTUJ KOT PROSTOVOLJEC – ODPRAVA POLETNI TABOR ali drug termin.

NE GRE LE ZA ŠTUDENTE PEDAGOŠKE FAKULTETE!
Študijski obisk zahodno afriške države Gambije je primeren za vse študente katerim slovenska izobraževalna ustanova lahko prizna oziroma izda uradno potrdilo, da bo obveznosti, opravljene tekom študijskega obiska, vrednotila kot del izobraževalnega programa in na kakšen način bo te obveznosti vrednotila. Potrdilo, iz katerega bo razvidno, da bo študijski obisk vrednoten kot del izobraževanja, ne pa tudi točno na kakšen način, ne šteje kot ustrezno dokazilo (Razpis RS – Financiranje za študente).

V kolikor delo v lokalnem vrtcu ali kliničnem laboratoriju ne ustreza vašemu študiju, nam pišite. Morda najdemo rešitev za vas za prostovoljno delo na kakšnemu drugemu projektu.

Za študente je tovrstno potovanje lahko zelo pomemben korak in izkušnja, zato smo vam pripravljeni pomagati! V kolikor si želite pridobiti dodatna znanja, obiskati Afriko in pri tem še nekomu pomagati, potem je to enostavno odlična priložnost za vas!

Pripravljeni smo vam priskočiti na pomoč pri opravljanju obvezne prakse, odprti smo za nove projekte, podprli bomo vaše ideje, pomagali pri izvedbi diplomskih in raziskovalnih nalogah v zahodni Afriki, sodelovali pri študijskih obiskih ter vam pomagali pri izpolnitvi vaših sanj.

Pohitite s prijavami, saj so mesta omejena!

Za več informacij nam pišite na ursa@zaotrokesveta.com

Prostovoljno delo v Afriki