Nov Program: 7 dni glasbe in 7 dni prostovoljstva

Odpotujte na osupljivo 7-dnevno avanturo, ki smo jo poimenovali Glasbeni Potep po Gambiji. Program, ki ga izvaja naša gambijska dobrodelna organizacija Volunteer Trails skupaj z lokalnimi glasbeniki in partnerji, ponuja poglobljeno in interaktivno spoznavanje kulture, obarvana pa je z dobrodelno noto. Prva odprava na voljo že 29. septembra 2024.

Glasbeni Potep vas vabi, da se potopite v ritmične utripe tradicionalne gambijske glasbe. Doživite kulturno preprogo Gambije skozi tradicionalno bobnanje, pripovedovanje griotov in žive glasbene nastope.

Sodelovanje v programu podpira lokalne skupnosti in prispeva k razvoju trajnostnega turizma. Udeleženci ne le uživajo v glasbenih doživetjih, temveč tudi aktivno sodelujejo pri projektih, ki imajo pozitiven vpliv na okolje in ljudi v Gambiji. Na primer, prostovoljci lahko sodelujejo pri izobraževalnih delavnicah v lokalnih šolah, pri varstvu okolja, kulturnih izmenjavah ali pri projektih, ki prispevajo k lokalnemu gospodarstvu.

Po koncu 7-dnevnega programa imajo udeleženci možnost, da se prostovoljsko vključijo na različnih področjih za dodaten teden ali dva. Te možnosti vključujejo izobraževanje, zdravstvo, varstvo okolja, medijsko produkcijo in druge dejavnosti. Na ta način se lahko prostovoljci še bolj poglobijo v lokalne skupnosti ter prispevajo k trajnostnemu razvoju in dobrobiti Gambije.


Oglejte si 7-dnevni program TULE.