ODLIČNJAK POTREBUJE POMOČ

Ebrima Keita je najboljši učenec v razredu! Letos je napredoval (preskočil) en razred in je tudi med starejšimi vrstniki na petem mestu po znanju. Pričakujemo, da bo v tem šolskem letu še bolj napredoval. Za njega NUJNO potrebujemo pomoč, da bo lahko imel deček vsak dan obrok hrane v šoli, da bodo vse obveznosti v šoli poravnane, da bo imel šolske potrebščine, ki jih potrebuje, da bo imel priložnost za boljšo prihodnost. Deček prihaja iz revne družine in nujno potrebuje pomoč botra/o, da se bo lahko izobraževal.

Življenjski stroški so daleč višji nad sposobnostjo zaslužka njenega očeta. V kolikor se lahko vsak mesec odrečete kavici ali dvema in s tem denarjem pomagate otroku v Gambiji, ne odlašajte! Mesečno botrstvo za otroka v Gambiji je le 17€. Strošek za šolnino, uniformo in učbenike znaša 45€ na leto!

Botrstvo je pravi način, da otrokom iz revnih družin zagotovimo stabilno in varno otroštvo, jim nudimo dostop do zdravstvenega varstva in kvalitetnega izobraževanja.

Za več informacij o tem kako poteka botrstvo, koliko denarja prejmejo družine vsak mesec in kako z vašimi prispevki vplivate na življenje otrok iz Gambije, si lahko preberite s klikom TUKAJ. Če želite svojega varovanca ali varovanko obiskati, preberite rubriko OBIŠČITE VAROVANKO/CA.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na e-naslovu info@zaotrokesveta.com.

Ebrima Keita