POLETNI TABORI – POTUJ KOT PROSTOVOLJEC V GAMBIJO

Poletni tabori v Gambiji bodo potekali predvidoma od 15. 7. do 26. 8. 2014. V tem času lahko pridete kadarkoli. Program bo v sodelovanju z vrtcem Mo Beta pripravljen s strani specialne pedagoginje, ki bo tabor vodila prve tri tedne. V nadaljevanju bomo s pomočjo prostovoljcev sledili pripravljenemu programu in učnemu načrtu.

Poletni tabor je namenjen vsem otrokom do starosti 6 let, ki obiskujejo vrtec Mo Beta in tudi ostalim otrokom, ki nimajo te možnosti. Vsi otroci bodo prejeli en dnevni obrok in za njih bo tabor popolnoma brezplačen. Omogočiti jim želimo, da na našem mednarodnem taboru pod okriljem strokovno usposobljene ekipe in v ustvarjalnem vzdušju vodenih aktivnosti v majhnih skupinah sproščeno preko igre pridobijo znanje, ki ga bodo še kako potrebovali za življenje in nadaljnje šolanje, premagajo strah in nadgradijo komunikacijo v angleškem jeziku, likovno ustvarjajo, se glasbeno izobražujejo in športno udejstvujejo.

Potrebujemo določeno število prostovoljcev z različnimi izkušnjami in znanji. Strokovna izobrazba ni pogoj. Na tabore vabimo VSE, ki si želijo otrokom podati znanje in se hkrati tudi nekaj naučiti. Želimo si, da bi se nam pridružili tudi tisti, ki bi lahko poučevali glasbeno vzgojo, likovno umetnost, angleščino, jezikovne tečaje za najmlajše (francoščina, nemščina, italijanščina …), itd.

Pohitite s prijavami, saj so mesta omejena!

Za več informacij nam pišite na ursa@zaotrokesveta.com.