PROGRAM ZA VSAKOGAR!

POTUJ KOT PROSTOVOLJEC V ZAHODNO AFRIKO

Ustvarili smo program, ki omogoča obisk in doživetje prave Afrike brez zahtevnih pogojev, specifične izobrazbe, izkušenj in časovnih omejitev. Verjamemo, da si vsak, ki bi rad nekaj časa preživel z otroki, spoznal prijazne domačine, raziskal oddaljene afriške vasi in zanimive kraje ter videl živali v naravnem okolju, zasluži to možnost. Mnogo je takih, ki celo življenje sanjajo o obisku Afrike in mi smo tu zato, da vam pomagamo te sanje uresničiti.

V Gambijo lahko pridete kadarkoli od enega tedna do enega meseca in več. Program Potuj Kot Prostovoljec je primeren za vsakogar; za študente, zaposlene, mladoporočence, upokojence, posameznike, skupine, itd.

V Gambiji nikoli ne boste sami. Prijazni domačini in koordinatorji vam bodo na voljo kadarkoli jih boste potrebovali. Že pred potovanjem pa bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja. Za vas bomo organizirali usposabljanje in vam poslali kreativne ideje za delo z otroki.

V kolikor si dela v šoli ne želite oziroma se bojite, da tega ne bi zmogli, naj vas pomirimo. Do sedaj smo vedno našli delo za vsakogar.

Internetna povezava v mestu je malce počasnejša z občasnimi prekinitvami, možno pa je vsak dan komunicirati z vašimi prijatelji, starši, sodelavci.

Ob koncu septembra se deževna doba konča in s tem bo tudi prisotnost mrčesa bistveno zmanjšana. Ebole pa v Gambiji nikoli ni bilo.

Več o tem kako poteka, si preberite s klikom TUKAJ.

Za dodatna vprašanja in pojasnila smo vam na voljo na naslovu ursa@zaotrokesveta.com.

Potuj Kot Prostovoljec Afrika