Spored potopisnih predavanj

Foto: Jana Šnuderl

Foto: Jana Šnuderl

Februarja 2014 se prva ekipa prostovoljcev odpravlja v Gambijo na prostovoljno delo. Med nami bodo tudi botre, ki bodo obiskale svoje družine in spoznale otroke ter z njimi preživele nepozabne trenutke.

Programa Potuj Kot Prostovoljec v Gambijo se je možno udeležiti vse do konca šolskega leta. Za vas pa pripravljamo tudi eno-mesečni poletni tabor v Gambiji.

Program omogoča popotnikom povsem drugačno izkušnjo na potovanju. Ne samo, da vidite državo ampak na svojem potovanju z domačini delite svoje znanje, izkušnje in se pri tem prijetno zabavate. Gambija nima veliko turističnih znamenitosti, ima pa krasne ljudi, sonce, morje in živali.

Poleg vrtca in dela v njem boste doživeli državo skozi oči domačina, preizkusili vožnjo z lokalnim čolnom, obiskali lokalno sirotišnico, vasi in preživeli ogromno časa z domačini. Naučili se boste igrati znano lokalno igro, s katero si trgovci popestrijo popoldneve. Obiščete lahko park z opicami, krokodilji bazen, kačji park, botanični vrt, lokalne tržnice,… Skratka na potovanju se vam bo zgodilo marsikaj zanimivega.

V kolikor želite, da v vašem kraju predstavimo potovanje, nam pišite na ursa@zaotrokesveta.com.

Spored predavanj in predstavitve programa Potuj Kot Prostovoljec:
Ljubljana, Koper in Domžale:
11.12.2013 Tržnica prostovoljnih del – Pedagoška fakulteta
18.12.2013 Potopisno predavanje – STA Travel Cafe Ljubljana
16.01.2014 Potopisno predavanje – Študentski Klub DOmžale
21.01.2014 Potopisno predavanje – STA Travel Cafe Koper

Za več informacij nam pišite na info@zaotrokesveta.com.