ŠTUDIJSKI OBISKI GAMBIJE

ALI IŠČETE NOVE IZZIVE V TUJINI? MORDA V AFRIKI?

Potovanje, prostovoljno delo in izobraževanje v Afriki je enostavno odlična priložnost za pridobivanje znanj in izkušenj, ki jih boste morda potrebovali za uspešno kariero in stabilno prihodnost. Ob spoznavanju kulturnih običajev, kulinarike, glasbe, lokalnega jezika, novih prijateljev in poznanstev med lokalnim prebivalstvom in drugimi prostovoljci iz celega sveta boste bogatejši za doživetje, za izkušnje in dodatno znanje, ki vam ga ne more vzeti nihče.

Če razmišljate o tem, da bi se v letošnjem ali naslednjem študijskem letu radi odpravili na izobraževanje ali prakso v zahodno Afriko, vam nudimo popolno podporo pri iskanju primernega podjetja ali organizacije, pri kateri bi lahko pridobili neprecenljive izkušnje in znanje, ki vam bodo bodo zagotovo prišle prav pri iskanju zaposlitve ali načrtovanju svoje lastne kariere.

Gambija je angleško govoreča država, kjer vas bodo sprejeli z odprtimi rokami.

Na voljo imate številna področja, kjer lahko opravljate študijsko izobraževanje.

MOŽNOST SOFINANCIRANJA ZA DIJAKI IN ŠTUDENTE
Možnost sofinanciranja vašega študijskega obiska Gambije omogoča Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije, ki vsako leto razpiše sredstva za študente in dijake. Predmet javnega razpisa je štipendiranje študijskih obiskov dijakov in študentov v tujino za namen:
– izobraževanja ali
– praktičnega usposabljanja.

Sredstva so namenjena štipendiranju vsaj 3-tedenskih študijskih obiskov študentov ter vsaj 2-tedenskih študijskih obiskov dijakov. Sredstva se dodelijo za pokritje neposrednih stroškov študijskega obiska.

Za več info nam pišite na info@potujkotprostovoljec.si

Študijski obiski Gambije