ZA MLADOPOROČENCE

Pravkar poročena? Ne vesta kam bi šla na medene tedne? Kaj pa če bi drag hotel, ležanje na plaži in gnečo zamenjala za pomoč otrokom v zahodni Afriki?

Za mladoporočence, je to priložnost za začetek skupne poti, krepitev svoje veze, doživljanje sveta zunaj meja počitniških letovišč, spoznavanje destinacije preko lokalnih prebivalcev z zgodbami življenja skozi oči domačinov in hkrati nudenje skromne pomoči sočloveku. Tradicionalna podoba poročnega potovanja so v tujini zamenjala drugačna potovovanja. Potovanja z namenom.

Od vas se ne pričakuje, da ves čas posvetite prostovoljnemu delu vendar vam zagotavljamo, da nekaj prostovoljnih ur z otroki opravljenih na medenih tednih ne boste nikoli pozabili!.

O času, ki ga boste preživeli kot prostovoljec odločate sami. Če nimate izkušenj z delom z otroki, jih lahko po dogovoru z lokalno organizacijo samo obiščete, peljete na izlet ali za njih organizirate športni dan, predavanje ali zabavo.

Zaradi situacije v svetu je tak način potovanja vedno bolj priljubljen, saj nagrajuje z občutkom, da smo naredili nekaj dobrega. Ta občutek je poživljajoč in nam odpre oči, da veliko ljudi na svetu živi v revnih okoliščinah, in da ena sama prijazna beseda ali dejanje ima moč, da popolnoma spremeni življenje teh ljudi.

Za več informacij smo na voljo na e-naslovu ursa@zaotrokesveta.com

Foto: Jana Šnuderl (JS Oblikovanje)

Foto: Jana Šnuderl (JS Oblikovanje)