FINANCIRANJE ZA ŠTUDENTE

Potovanje in prostovoljno delo v Afriki je enostavno odlična priložnost za pridobivanje izkušenj, ki jo boste morda potrebovali za uspešno kariero in stabilno prihodnost. Ob spoznavanju kulturnih običajev, kulinarike, glasbe, lokalnega jezika, novih prijateljev in poznanstev med lokalnim prebivalstvom in drugimi prostovoljci iz celega sveta boste bogatejši za doživetje, za izkušnje in dodatno znanje, ki vam ga ne more vzeti nihče.

NE GRE LE ZA ŠTUDENTE PEDAGOŠKE FAKULTETE!

Študijski obisk zahodno afriške države Gambije je primeren za vse študente katerim slovenska izobraževalna ustanova lahko prizna oziroma izda uradno potrdilo, da bo obveznosti, opravljene tekom študijskega obiska, vrednotila kot del izobraževalnega programa in na kakšen način bo te obveznosti vrednotila. Potrdilo, iz katerega bo razvidno, da bo študijski obisk vrednoten kot del izobraževanja, ne pa tudi točno na kakšen način, ne šteje kot ustrezno dokazilo (Razpis 185. – pod točko 4 (dokumentacija).

Za študente je tovrstno potovanje lahko zelo pomemben korak in izkušnja, zato smo vam pripravljeni pomagati! V kolikor si želite pridobiti dodatna znanja, obiskati Afriko in pri tem še nekomu pomagati, potem je to enostavno odlična priložnost za vas!

Pripravljeni smo vam priskočiti na pomoč pri opravljanju obvezne prakse, odprti smo za nove projekte, podprli bomo vaše ideje, pomagali pri izvedbi diplomskih in raziskovalnih nalogah v zahodni Afriki, sodelovali pri študijskih obiskih ter vam pomagali pri izpolnitvi vaših sanj.

POGOJI ZA RAZPIS

Sredstva so namenjena štipendiranju vsaj 3-tedenskih študijskih obiskov študentov ter vsaj 2-tedenskih študijskih obiskov dijakov v obdobju od 1. 10. 2014 dalje, pri čemer se mora študijski obisk pričeti najkasneje 30. 9. 2015. Sredstva se dodelijo za pokritje neposrednih stroškov študijskega obiska. Več o tem si preberite s klikom TUKAJ

STROŠKI PRIJAVNINE

V naši organizaciji boste deležni informiranja in svetovanja. Ne samo, da boste pridobili nove izkušnje, ampak boste/bomo vplivali tudi na vašo osebno rast, pozitivno razmišljanje, osebne dosežke, itd. Prijavnina znaša 100€  in vključuje mentorstvo, učenje, podporo, svetovanje, delovne majice, usposabljanje in potrdilo o opravljenem delu. V kolikor je vaše potovanje odvisno od pridobljene štipendije, lahko prijavnino poravnate v treh dneh od prejete odločbe o štipendiji. V kolikor se odločite za rezervacijo nastanitve preko nas, je skupaj s prijavnino potrebno plačati akontacijo za nastanitev v znesku 50€.

Vsi študentje ob koncu prostovoljnega dela in urejenih dnevnikih prostovoljnega dela, prejmejo potrdilo o opravljenih prostovoljnih urah, ki ga lahko uporabijo pri prošnji in življenjepisu pri iskanju zaposlitve. Potovanje se vam bo obrestovalo in kmalu boste prišli do spoznanja, da se vam je splačalo!

DELITE TO FANTASTIČNO NOVICO S ŠTUDENTI!

Za več informacij nam pišite na ursa@zaotrokesveta.com.

Prostovoljstvo Afrika